Tartini Competition


05.06.2024

Dragi in spoštovani mladi glasbeniki ter vsi ostali podporniki glasbe in našega poklica, ki v svoj proces vključuje tudi tekmovanja in z njimi povezane številke v  matematično nemerljivi  dejavnosti – v umetnosti...

Čestitamo!

Za prihod na tekmovanje ste prehodili izjemno dolgo pot na kateri ste, ob talentu, potrebovali še radovednost, vztrajnost, ljubezen, podporo iz ozadja, znanje, zaupanje, korajžo. (In v petek tudi dežnik.) Ob vsem tem, rezultat ne more biti  nezadovoljiv, saj ga ne izkazujejo točke, temveč prav prej naštete lastnosti, ki so se tudi prek te nove izkušnje, okrepile v vas.

Zato iskreno čestitamo prav vsem izmed vas, ne le s frazo, temveč z globokim zavedanjem o tem, da ste naredili toliko korakov, da pridete do tukaj kjer ste in  s hvaležnostjo, da ste nam zaupali eden od zadnjih v tem nizu.

Po najboljših močeh smo se potrudili, da se v Piranu počutite dobrodošli, da od tukaj ponesete ne le točke in uvrstitev v neki trenutni lestvici, ki vas razporeja glede na  nekaj minutni pogled ocenjevalcev.

Prostora za izboljšavo pa je še vedno ostalo, kakor pri nas tako pri vas in tako je prav, to je tudi smisel tovrstnih dogodkov, saj prav ta prostor ustvarja veter v hrbet motivacije in piha v jadra našega zagona.

Za trajne spomine so poskrbele tudi fotografije s prizorišča, ki jih lahko pogledate na naši spletni strani v zavihku »GALERIJA«. Vabimo vas tudi, da pogledate rubriko SPECIALNE NAGRADE, ki je v letošnjem letu obogatena s fondom, ki je vseboval 2200eu denarnih nagrad in čez 2000eu vrednosti ostalih nagrad.

Iskrene čestitke prejemnikom vseh teh specialnih nagrad in najvišjih priznanj, kot tudi vašim mentorjem in drugim podpornikom. Vidimo se v maju leta 2026!

S spoštovanjem,
Aleksandra Češnjevar Glavina,
umetniški vodja tekmovanja Tartini Piran
(za organizacijski odbor TTP 2024)
 


03.06.2024
 
Poglejte si slike zaključnega koncerta. V kratkem sledi še več slik ...
 

The friendliest music competition in Europe

in the beautiful city of Piran.

 

NosilcA tekmovanja
Punkt Glasbena šola Koper, Gallusova 2, 6000 Koper
Punkt Rotary Klub PortoroŽ, Obala 43, 6320 PortoroŽ

Punkt KontaktI


Pravilnik o zasebnosti / Politika o rabi piškotkov
MEDNARODNO TEKMOVANJE TARTINI / VSE PRAVICE PIRDRŽANE / Splet naredil:  F.KING